Sunteți gata să vă schimbați viața?

Workforce este agenție de recrutare din Marea Britanie formată din specialiști care furnizează clienților noștri candidați cu experiențăîn Marea Britanie și Europa. Oriunde vă aflați în Europa, vă vom ajuta să vă găsiți un loc de muncă pentru ofertele disponibile. Vă oferim oportunități de a vă construe o carieră pe termen lung, oferind suport pe tot parcursul procesului, asigurându-vă că aveți toate informațiile de care aveți nevoie pentru a lua decizia corectă în carieră.

Procesul nostru de recrutare a fost testat de-a lungul anilor, relocând cu succes mii de muncitori calificați din toată Marea Britanie și Europa pentru a lucra pentru clienții noștri.

Avem o echipă de specialiști în recrutare care sunt special instruiți pentru a vă susține pe tot parcursul călătoriei și ajuta pentru a începe un viitor mai bun pentru voi înșivă.

Vedeți un video care explică etapele de recrutare:

Doriți să obțineți un job în Anglia? Aplică pentru mai multe detalii!

munca@wfpsuk.com

Sunt de acord ca Workforce People Solutions să utilizeze datele mele personale pentru servicii de găsire a unui loc de muncă (Politica noastră privind protecția datelor și Declarația de confidențialitate pot fi accesate din următoarele linkuri GDPR Policy Privacy Statement)
Sunt de acord cu faptul că Workforce People Solutions îmi trimite mesaje electronice despre posturile vacante, actualizările companiei, competițiile și ofertele.
1
6
WFCE 0008
WFCE 0000
WFCE 0005 570x370