Készen állsz az életed megváltoztatására?

A Workforce szakosodott állásközvetítő iroda amely minőségi szaképzett jelőltetek keres az Egyesült Királyságban és Európában ügyfeleink számára.

Bárhol vagy Európában, segítünk abban, hogy pályázz az egyik hosszú távú karrierlehetőségünkre, és folyamatosan informálunk az aktualis változásokról a folyamat minden szakaszában, biztosítva, hogy rendelkezésedre álljon minden olyan információ, amelyre szükséged van ahhoz, hogy a megfelelő karrier-döntést hozhasd.

Kipróbált és tesztelt felvételi folyamataink hosszú évek óta csiszolódnak, sikeresen áthelyezve több ezer képzett munkaerőt az Egyesült Királyságból és Európából, hogy ügyfeleink munkapontján dolgozhassanak.
Európai munkatársaink speciális képzést kaptak, hogy segitséget nyújthassanak neked az áthelyezés és utazás minden egyes lépésében, a jobb jövő érdekében.

 

Nézd meg a jelölt animációnkat…

Érdekel egy új élet az Egyesült Királyságban, több információért jelentkezz most!

jobs@wfpsuk.com

Elfogadom, hogy a Workforce People megoldások felhasználják személyes adataimat a munkakeresési szolgáltatásokhoz. (Adatvédelmi szabályzatunkat és adatvédelmi nyilatkozatunkat a következő linkekről érheti el: GDPR Irányelv és Adatvédelmi Nyilatkozat)
Elfogadom, hogy a Workforce People Solutions elektronikus hírközlést küld az állásajánlatokról, céges frissítésekről, versenyekről és ajánlatokról.
1
6
WFCE 0008
WFCE 0000
WFCE 0005 570x370